Goed nieuws over het vader en zoon weekend 2015

inschrijving vader en zoon weekend 2015 geopend

Laten we maar met goed nieuws bij jullie binnen vallen….. DE INSCHRIJVING VOOR 2015 IS GEOPEND! Heden middag is de inschrijving namelijk online gegaan. Het Vader en Zoon weekend 2015 zal plaats vinden van 5 tot en met 7 juni 2015. Het programma zal even als vorig jaar weer bol staan van de leuke activiteiten. Wat het programma precies zal inhouden kunnen we jullie nog niet vertellen. Er wordt nog volop gewerkt aan de leuke opvulling.

Voor diegene die nog nooit op het vader en zoon weekend is geweest zullen we hier het programma globaal beschrijven.

Op vrijdag 5 juni bent u van harte welkom (wanneer u maar wilt) om uw kampeerspullen op te bouwen op Camping Starnbosch. Vanaf 17:30 uur staat het avond eten klaar waarna de avondactiviteiten zullen beginnen. Op zaterdag zal er s’morgens en s’middags een programma onderdeel zijn waarna zo rond half zes de wereld bekende vader en zoon barbecue zal beginnen. Hierna volgt nog een avond activiteit. Op zondagochtend zal ook een programma onderdeel zijn waarna de gezamenlijke lunch begint daarna is er nog een activiteit en komt hiermee het vader en zoon weekend weer ten einde. Meer indrukken kunt u opdoen op de geplaatste foto’s en de film van het vader en zoonweekend 2014.

Lijkt dit alles u wel leuk opgave is mogelijk via de website www.vaderenzoonweekend.com
De kosten hebben we evenals vorig jaar weer zo laag mogelijk voor u gehouden. Per deelnemer bedragen de kosten € 40,--. Voor een kampeerplaats zonder elektra betaald u € 20,- en met elektra € 30,--. Ook komen er dit jaar weer speciale Vader en Zoon Weekend T-shirts welke € 10,-- kosten.

U heeft geen tent of caravan? En u wilt dol graag komen? Op Camping Starnbosch zijn tegenwoordig ook voldoende huur accommodaties die voor dit weekend extra gunstig geprijsd zijn. De kosten zijn als volgt (tarieven voor het gehele weekend): Huur boslodge € 150,-, Woodlodge € 150,.-, 4 persoons caravan € 100,-, Trekkershut € 70,-, Kampeerbungalow € 150,-, De waard tent € 100,-, vakantiehuis € 200,-. Meer informatie over de huur van deze accommodaties vindt u op de website van Camping Starnbosch.

U kunt het weekend vóóraf met uw hele gezin (de dames kunnen dan gelijk zien dat jullie in goede handen zijn) rustig uw kampeerspullen opbouwen en u kunt dan dat weekend op de camping tegen een aantrekkelijke prijs verblijven. Voor de periode van zondagavond tot het vader en zoon weekend, waarbij uw kampeermiddelen dus onbewoond zijn, zullen wij niets berekenen.Dit opbouw weekend kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 35,- voor maximaal 5 personen. Exclusief € 0,85 toeristenbelasting per persoon per nacht en SEP-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw. En mochten de dames nu nog overgehaald moeten worden voor dit weekend? Weet u dat campingbaas Robbin elke ochtend heerlijke verse croissantjes en andere lekkere broodjes bakt. En dat de dames heerlijk kunnen douchen in ons splinternieuwe toiletgebouw? 

Een berichte op onze facebook pagina zouden we zeer leuk vinden www.facebook.com/vaderzoonweekend

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?