JAAAAAAAA…. Het is zover!

aanmelden voor het vader en zoon weekendJa want vanaf vandaag kunnen jullie je weer aanmelden voor het vader en zoon weekend 2016. Dit jaar zal het een extra leuke worden want dit is al weer de 10e editie. Een extra reden dus om er een groot feestje van te maken.

Het programma kunnen we nog niet aan jullie verklappen. Maar de mensen die de afgelopen jaren zijn geweest weten hoe gezellig het is bij dit vader en zoon weekend. Je kent het begrip vader en zoon weekend niet? Het vader en zoon weekend is dit jaar in het weekend van 27 tot en met 29 mei 2016. Een weekend vol met leuke “mannen dingen”. Want we hebben leuke spelen, entertainment en heerlijk eten. En vooral we hebben een hoop lol in dit weekend. Want wat is nou leuker dan kamperen met je pa! Kijk maar eens naar de foto’s van de afgelopen jaren.
De komende weken zal het programma beetje bij beetje bekend worden. Een hoop gezelligheid zal het ook dit jaar weer worden.

Jullie kunnen je hier aanmelden voor het vader en zoon weekend van 2016.

Heb je geen kampeermiddel? Ook dat is geen probleem. Want op camping Starnbosch hebben we ook voldoende caravans of accommodaties te huur. Er is nu zelfs de Jachthut bij gekomen met slaapplaats voor 14 personen! Kijk hier voor de mogelijkheden van de verhuur accommodaties.

Ook dit jaar hebben we weer het vader en zoon weekend “opbouwweekend”. Het weekend voor het vader en zoon weekend kan je alvast jullie kampeermiddelen opbouwen voor een gereduceerd tarief en het hele gezin kennnis laten maken met camping Starnbosch. Meer info over het opbouw weekend lees je hier.

En wat we ook leuk zouden vinden als jullie zouden willen mee denken aan de invulling van het programma. Op onzefacebookpagina kun je jullie idee insturen bij het artikel er over. Het idee van de winnaar nemen we op in ons programma en hij wint ook nog eens het exclusieve vader en zoon t-shirt voor het jaar 2016 en een ontbijtmand voor de zaterdag- of zondagochtend.

De kosten voor het vader en zoon weekend zijn als volgt. Per deelnemer betaal je € 42,-; een kampeerplaats in het bosgedeelte zonder elektra kost € 20,- en een kampeerplaats in het bos- of parkgedeelte met elektra kost € 30--. Hierbij komt nog per deelnemer € 0,85  toeristenbelasting en uw sep-card tegoed voor gebruik van warm water in het toiletgebouw. Meer info over tarieven lees je hier.

Heb je nog vragen over het vader en zoon weekend? Kijk dan eerst op de website bij de veel gestelde vragen of stel ze aan de organisatie.

Bent u al vrienden met ons geworden? We zouden het leuk vinden als je ons volgt op onze facebookpagina of twitter.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?