De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen

Ed en Senna Hogendoorn de eerste aanmelding voor 2016Deze week hebben de echte “die hard” vader en zoon weekend fans zich al aangemeld. Als eerste waren dit jaar Ed en Senna Hogendoorn. Zij maken er elk jaar een sport van om zich als eerste aan te melden. Ed liep als klein jongetje al over camping Starnbosch rond  en beleeft nu zijn jeugdjaren terug met zijn zoon Senna. Zij hebben dan al vele jaren mee gedaan aan het vader en zoon weekend. En zo ook aan deze 10e editie! Maar vele anderen hebben zich ook alweer aangemeld!
De organisatie is, nu de inschrijvingen lopen, gestart met de invulling van het programma en het ontwerp van de T-shirts voor deze speciale 10e editie. Natuurlijk kunt u zich nog steeds aanmelden.
Ook de inschrijving van de dames kan nu van start gaan. Want ook de website van het stoere meiden weekend is weer geheel bijgewerkt en afwachting van de aanmeldingen. Het Stoere meiden weekend is dit jaar van 3 tot en met 5 juni, zoals elk jaar het weekend na het vader en zoon weekend. Mochten er vaders tussen zitten die hun caravan of tent willen laten staan voor het stoere meiden weekend dan kan deze kosteloos blijven staan op camping Starnbosch.
En vergeet u niet onze actie op onze facebook pagina. Want we zouden het leuk vinden als jullie willen mee denken aan de invulling van het programma. Op onze facebookpagina kun je jullie idee insturen bij het artikel er over. Het idee van de winnaar nemen we op in ons programma en hij wint ook nog eens het exclusieve vader en zoon t-shirt voor het jaar 2016 en een ontbijtmand voor de zaterdag- of zondagochtend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?